Твоја безглутенска Продавница

Бесплатна достава над 1500 ден!

Безглутенско брашно

Најдобрите безглутенски брашна за вкусен леб, пецива, десерти и др.

Безглутенски десерти

Готови производи и производи за подготовка на најразлични десерти

Безглутенски тестенини

Изберете различни видови на тестенини за вкусен оброк.

Брза достава

Плаќање на достава

Безглутенски производи

Сертифицирани

Замена

на производи

Рецепти

Пронајди нови идеи и рецепти за полесно секојдневно функционирање во светот без глутен.

Доколку и вие сакате да бидете дел од креаторите на оваа збирка рецепти, можете да ни го испратите вашиот рецепт на нашиот e-mail : info@bezgluten.com.mk

Биди во тек со новостите

Биди прв што ќе ги дознае новите информации, попусти и промоции.

    Shopping Cart