Двопек Без Глутен од Хељда

Sale!

Двопек Без Глутен од Хељда

50,00 ден

Availability: На залиха

Двопек Без Глутен од Хељда 110 гр.

Состојки: оризово брашно, брашно од просо (11%), пченкарно брашно, брашно од хељда (10%), растителни масти (палмино), пекарски квасец, шеќер,кујнска сол, брашно од гуар,суров соја лецитин, средство за подигање тесто (амониум бикарбонат), пченкарен скроб.

Shopping Cart
Двопек без глутен од ХељдаДвопек Без Глутен од Хељда
50,00 ден

Availability: На залиха