Презла без Глутен

Sale!

Презла без Глутен

80,00 ден

Availability: На залиха

Презла без Глутен 300 гр.

Состојки: брашно од просо (35%), брашно од хељда (30%), оризово брашно, пченкарен скроб,палмино масло, шеќер, пекарски квасец, суров соја лецитин, кујнска сол, брашно од гуар,средство за подигање (амониум бикарбонат)

 

Shopping Cart
Презла без глутенПрезла без Глутен
80,00 ден

Availability: На залиха