Палента без Глутен

139,00 ден

Availability: На залиха

Палента без Глутен 500 гр.

Состојки: гриз од просо (33,33%), оризова гриз (33,33%), гриз од пченка (33,33%)

Shopping Cart
Палента без ГлутенПалента без Глутен
139,00 ден

Availability: На залиха