За Нас

Наша Мисија

За некој од нас безглутенските производи се неопходни за нормално функционирање на нашиот организам. Сите ние кои се храниме со храна без глутен сме сведоци на секојдневното пребарување на производи одејќи од еден до друг маркет. Поради таа причина ние ја започнавме оваа интернет продавница која би ви заштедила време на секојдневно пребарување на производи по маркети.
Наша цел е голем избор на квалитетни, безбедни и лесно достапни безглутенски производи за вас.

леб без глутен

Кои сме ние

Увоз и трговија со безглутенски производи. Интернет продавница, магацин и дистрибуција на високо-квалитетни безглутенски производи. “Безглутен” е официјален увозник и дистрибутер за производителите на безглутенска храна "Senza" и "Aleksandrija".

леб без глутен
Shopping Cart